Als gast

Als gast

Doe mee als gast

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). Zeker als de zon schijnt lijkt het u heerlijk om nog eens een tochtje te maken in de omgeving. Misschien wilt u de oude binnenstad van Schiedam weer eens zien? Of we fietsen naar de mooie natuur van Midden Delfland?

Fietsmaatjes Schiedam kan u hierbij helpen. Als onze gast kunt u, samen met een vrijwilliger, gaan fietsen op onze duofiets. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel. De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt. Als gast bepaalt u zelf of u mee wilt trappen of dat u zich heerlijk laat rondrijden. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen.

U kunt meedoen door een gastenkaart aan te schaffen à 15 euro waarmee u vijf ritten kunt maken. Dit bedrag wordt besteed aan het onderhoud van de fietsen.

Aanmelden

In de zomer van 2019 zijn wij van start gaan. U kunt dit Deelnemersformulier Gast (laten) invullen, scannen en als bijlage meesturen. Een van de coördinatoren neemt dan contact met u op voor uitleg en intake.

Bent u geïnteresseerd in een gratis proefrit of heeft u vragen?  Neem gerust contact met ons op, of bel: 06 50 95 03 25. U kunt altijd vrijblijvend een proefrit maken.