Vrijwilligers

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit niet (meer) zelfstandig kan? Ook voor u, als potentiële vaste vrijwilliger staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat onze vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten.

Wij willen in de zomer van 2019 van start gaan. U kunt zich nu al vast aanmelden voor een dagdeel eens in de veertien dagen, eens in de week of maand. U begint vanzelfsprekend met een gedegen instructie (‘rijbewijs’) voordat u op pad gaat met de kostbare gast en fiets.

Download dit deelnemersformulier. Print het deelnemersformulier, scan het ondertekende formulier en stuur het naar daarna naar info@fietsmaatjesschiedam.nl

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neen dan contact met ons op.

Elke aspirant-vrijwilliger krijgt na aanmelding via het deelnemersformulier instructie waarin alles uit deze werkwijze vrijwilligers aan de orde komt en geoefend wordt én toegang tot ons online roostersysteem.